από το 2000

 

Η εταιρεία | Προϊόντα | Υπηρεσίες | Προσφορές | Αυτόνομη ηλεκτροδότηση | Ενδεικτικά έργα | Δίκτυο συνεργατών| Επικοινωνία

 D400

Η αθόρυβη ανεμογεννήτρια με τις μεγάλες επιδόσεις

   

Η D400 ανήκει στην κατηγορία των μικρών ανεμογεννητριών με ονομαστική ισχύ 400W σε ταχύτητα ανέμου 16 m/s.

Είναι κατάλληλη για φόρτιση συσσωρευτών σε συστήματα αυτόνομης ηλεκτροδότησης και είναι διαθέσιμη σε τάσεις 12V, 24V και 48V DC. Συνδέεται με τους συσσωρευτές μέσω προαιρετικού, εξωτερικού ρυθμιστή φόρτισης.

 

Τα βασικά πλεονεκτήματα της D400 είναι:

- Η εξαιρετική της απόδοση σε χαμηλής και μεσαίας έντασης ανέμους

- Η πρακτικά αθόρυβη λειτουργία της και η σχεδόν παντελής έλλειψη κραδασμών

 

Οι περισσότερες μικρές ανεμογεννήτριες παράγουν αρκετό αεροδυναμικό θόρυβο και κραδασμούς ώστε να γίνονται αρκετά "ενοχλητικές" για εμάς και κυρίως για τους γείτονες.

Η D400 είναι η ιδανική ακόμη και για πυκνοκατοικημένους οικισμούς αφού είναι ουσιαστικά αθόρυβη!

Η απουσία κραδασμών από τον εναλλάκτη την καθιστά κατάλληλη ακόμη και για εγκατάσταση πάνω στο κτίριο προκειμένου να εκμεταλλευθούμε το ύψος του.

 

Η D400 έχει σχεδιαστεί με τη βοήθεια ηλεκτρονικών υπολογιστών με στόχο να εκμεταλλεύεται όσο καλύτερα γίνεται τις χαμηλές και μεσαίες ταχύτητες ανέμου όπου και περνάει το μεγαλύτερο ποσοστό της ζωής της κάθε ανεμογεννήτρια.

Χρησιμοποιεί έλικα 5 πτερύγων και εναλλάκτη μόνιμων μαγνητών σχεδιασμένα έτσι ώστε στην πράξη να επιτυγχάνει μέχρι και τετραπλάσια απόδοση σε σύγκριση με ανεμογεννήτριες παραπλήσιας ονομαστικής ισχύος, σε ταχύτητες ανέμου μέχρι περίπου 5 beaufort.

 

Η D400 κατασκευάζεται με προδιαγραφές "marine", δηλαδή διαθέτει αντιδιαβρωτική προστασία και είναι κατάλληλη για εγκαταστάσεις κοντά σε θάλασσα ή ακόμη και πάνω σε σκάφη. Ειδικά για τα σκάφη, το πολύ χαμηλό επίπεδο θορύβου και κραδασμών αλλά και η εξαιρετική απόδοση σε μέτριες ταχύτητες ανέμου την καθιστούν κορυφαία επιλογή!

 

 διάγραμμα απόδοσης της D400 και συγκριτικό διάγραμμα μικρών ανεμογεννητριών από το περιοδικό PBO

Φυλλάδιο τεχνικών χαρακτηριστικών για την D400

Εγχειρίδιο χρήσης για την D400

 

         

αρχική σελίδα  κορυφή σελίδας


Copyright electrotech 2000 - 2011. All rights reserved  -  Υψηλάντου 81, 18758 Κερατσίνι - +30 210 4321398 - fax: +30 210 4321034 - info@electrotech.gr

the webpower